5. januar 2011

Randis Chokoladekage

Randis Chokoladekage
Gang opskriften med 3, hvis du vil have til en hel bradepande

Ingredienser:

250g sukker
2 æg
150g smeltet/flydende margarine
2 tsk bagepulver
4 spsk mørk kakaopulver
125g mel
1½ dl. kogende vand

Sukker og æg piskes godt sammen, indtil det bliver hvidt. Dernæst tilsættes margarinen. Bagepulver, mel og mørk kakaopulver vejes af sammen og sies i, så der ikke kommer klumper. Til sidst hældes det kogende vand i. Dejen skal være tynd.

Bages ved 200 grader i 20 min. (længere tid, hvis du fordobler portionen)
Stik i kagen med en gaffel/strikkepind, hvis du er i tvivl om den er færdig; den er færdig, hvis dejen ikke sidder fast.

Smager vildt godt sammen med vanilleis og bær - eller bare med glasur på toppen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar