8. januar 2011

Pastasalat med bacon og grønt

Ingredienser:

Dressing:
2 dl. Eddike
2 dl. Olie
180 gram Sukker
3 tsk. Karry
2 tsk. Paprika *
1 tsk. Salt
0.5 tsk. Peber
3 fed Hvidløg
400 gram Pastaskruer
600 gram Gulerødder, skrællet vægt
1 Rød peberfrugt, renset vægt
1 Grøn peberfrugt, renset vægt
200 gram Majs. kerner. konserves
200 gram Grønne ærter. Dybfrost
75 gram Bacon i tern


Fremgangsmåde:
1.
Pastaen koges som anvist på pakningen, skylles under den kolde hane og køles af.
2.
Bacon steges sprødt og lægges på fedtsugende papir.
3.
Gulerødderne rives og peberne snittes tyndt.
4.
Dressingen piskes sammen.
5.
Alle ingredienser på nær bacon vendes i dressingen. Baconen drysses på toppen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar