8. januar 2011

Hakket oksekød m. sur/sød sauce

Ingredienser:

500 g Hakket oksekød
2 stk. Peberfrugter i tern
2 stk. Løg i tern
3 dl. Vand
3-4 Tomater i både
150 g Ærter (Frost)
½ tsk. Karry
1 tsk. Salt
½ tsk. Sort peber
1 spsk. Citronsaft
Sur/sød sauce
1 dl. Vand
1 spsk. Majsstivelse
1 dl. Farin
½ dl. Eddike
1 tsk. Salt
1 ds. Tomatpure (70 g)

Fremgangsmåde:
1.
Brun oksekødet uden brug af fedtstof på en stor pande eller i en gryde.
2.
Tilsæt peberfrugt og løg og svits det med kødet i 3-4 minutter.
3.
Tilsæt vand og lad det hele koge op. Imens blandes alle ingredienserne til sur/sød-saucen sammen.
4.
Rør sur/sød-blandingen sammen med kød og grønsager under omrøring.
5.
Tilsæt tomater og ærter.
6.
Tilsæt krydderierne og citronsaft, og giv saucen endnu et opkog.

Serveres med nudler eller ris.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar