8. januar 2011

Chilisuppe

Ingredienser: (4 per.)

500 g Hakket oksekød
1 Stort løg (hakket)
3 Fed hvidløg (hakket)
2 Chili (renset for kerner og hakket)
1½-2 Rød peberfrugt (i tern)
2 Gulerødder (i tern)
Salt
Peber
Paprika
70 g. Tomatpure
1 ds. Hakkede tomater
1 l. Hønsebouillon
2½ dl. Madlavnings fløde
150 g. Suppehorn (pasta)

Fremgangsmåde:
1.
Brun kødet og kom det på en tallerken.

2.
Svits i samme gryde i lidt olie løg, hvidløg, chilli, gulerødder og peberfrugt. Kom krydderierne i.

3.
Hæld bouillon, fløde, tomatpure og hakkede tomater i og lad det komme op at koge.
Blendes med en stavblender. (Kan også spises uden det er blendet.)

4.
Kom kødet tilbage i suppen og kom suppehornene i. Er færdig når de har kogt.

5.
Serveres med et godt stykke brød evt fuldkornsbrød eller gulerodsbrød.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar