8. januar 2011

Karry-kylling m. æbler og mandler

Ingredienser:

1 Hel kylling (Kyllingefilet) + olie til bruning
1-2 spsk. Karrypasta
1 ds. Kokosmælk (400 ml.)
2-3 dl Hønsebouillon
2 Løg
Evt.
1 Rød peber
2-3 Gullerødder

2-3 Tomater (1 ds. flåede tomater)
2-3 Æbler
1 dl Smuttede mandler og cashewnødder (Peanuts)
Salt, peber, koriander og evt. chili

Fremgangsmåde:
1.
Skær kyllingen i stykker og brun den i lidt olie i en stegegryde.
2.
Tilsæt karry og rist i et par minutter.
3.
Kom kokosmælk, bouillon, løg i kvarter og evt. rød peber og gulerødder i grove stykker ved, og lad kyllingen simre under låg i 25 minutter.
4.
Skær tomater og æbler i grove tern og kom dem i gryden sammen med mandler og nødder. 5.
Kog endnu 10-15 minutter, til kyllingen er gennemstegt, og smag til med salt og peber. Drys godt med koriander og evt. lidt chili, og server med ris.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar