8. januar 2011

Oksekød i karry og kokosmælk

Ingredienser:

500g Hakket oksekød
2 spsk. Olivenolie
1 Finthakket løg
2 spsk. Mild karry
3 Peberfrugter
2 x 165 ml. Kokosmælk
Sojasovs
1 bdt. Forårsløg

Fremgangsmåde:
1.
Tilbered ris efter anvisningen. Flæk peberfrugter, fjern indmad og skær i strimler.
2.
Rens forårsløg og skær i tynde skiver. Varm en wok eller sauterpande op. Tilsæt olien og steg løget et par minutter.
3.
Tilsæt kødet og steg, til det skifter farve. Findel evt. med en gaffel.
4.
Tilsæt karry og steg yderligere ½ min. Tilsæt peberfrugter og kokosmælk og varm op. Lad det småkoge 5 min.
5.
Smag til med sojasovs.
6.
Tag wokken af varmen og vend forårsløg i.
7.
Krydder evt. med salt, peber og chili

Tilberedningstid: Ca. 30 min., heraf arbejdstid ca. 30 min.
Serveres med 4 dl parboiled ris.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar