8. januar 2011

Krydret pastasalat

Ingredienser:

250 gr. Kogt pasta
1 ½ Rød peber
3 Forårsløg
100 gr. Revet ost - max. 10%
1 tsk. Timian
1½ tsk. Basilikum
1½ tsk. Oregano
1 tsk. Salt
½ tsk. Peber
1-2 spsk. Knust hvidløg
Lidt margarine til sautering

Fremgangsmåde:
1.
Kog pastaen og lad den så idet varme vand mens rød peber i tern og skårne forårsløg svitses i lidt flydende margarine.
2.
Tilsæt alle krydderier og lad småsimre i ca. 3 minutter.
3.
Bland pasta med grøntsagsblandingen og sæt den i ovnen ca. 5 min. ved 200 gr.
4.
Hæld revet ost over og giv retten yderligere ca. 10 min eller til osten er smeltet.

Tips:
Kan serveres med kyllingestykker krydret med f.eks. knust hvidløg, salt, peber og paprika.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar