8. januar 2011

Cajunkylling med ananasris

Ingredienser:
4 Kyllingefileter
Olie smør eller margarine

Krydderiblanding:
1 tsk. Hvidløgspulver
½ tsk. Cayennepeber
½ tsk. Peber
1 tsk. Paprika
1½ tsk. Salt
½ tsk. Blandet timian og oregano

Ananasris:
1 Rød peberfrugt
1 Rødløg
1 fed Hvidløg
1 Lille dåse majs (ca.340g)
2 dl. Ris
4 dl. Vand
1 Hønsebouillonterning
1 Lille dåse ananasskiver (ca.230g)

Fremgangsmåde:
1.
Bland først alle krydderierne. Begynd derefter at tilberede risene.
2.
Skær peberfrugt, løg i grove tern og hak hvidløg fint. Hæld væden fra majsene fra. Varm lidt fedtstof i en tykbundet gryde. Læg peberfrugt, løg og hvidløg, og ½ spsk. af krydderierne i, og svits dette et par minutter under omrøring.
3.
Tilsæt majs, ris, vand, og smuldr bouillonterningen deri. Kog op og rør rundt. Lad det så simre under låg til risene næsten er færdigkogt (se tid på forpakningen).
4.
Steg under tiden kyllingefileterne. Gnid disse ind i resten af krydderierne. Steg dem ved ikke alt for stærk varme til de har fået fin farve og er gennemstegte, 6-8 minutter på hver side.
5.
Skær ananasskiverne i tern, og bland dem, samt så meget væde som ønskes, ned i risene. Lad dette koge nogle minutter, til risene er helt færdige.
6.
Læg kyllingen ovenpå risene og servér! (Serveres evt. med en bønnesalat)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar