8. januar 2011

Pastasalat med bacon og feta

Ingredienser:

400 gram Pastaskruer
500 ml. Creme fraiche 6 %
1 pk. Bacon
2 Advocado
4 Forårsløg
1 Rødløg
2 Peberfrugter (Rød/gul)
5 Tomater
1 lille dåse Majs
1 glas Fetaost
200 gram Friske champignon
2 fed Hvidløg
Lidt citronsaft
Lidt honning
Krydderier:
salt
peber
sød chili
paprika
karry

Fremgangsmåde:
1.
Kog pastaen og lad den blive kold
2.
Rist bacon sprødt på panden og lad det køle af på køkkenrulle.
3.
Rør creme fraichen op med knust hvidløg og smag til med krydderierne og citronsaft og honning.
4.
Hak grøntsagerne i stykker og bland det hele sammen i en skål

Tips:
Virkelig lækkert til pølser, kylling eller grill. Kan evt. laves som frokostret med kogt eller stegt kyllingekød i.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar