8. januar 2011

Italienske karbonader

Ingredienser:

Karbonader:
500 g. Hakket svinekød
1-2 Fint revene gulerødder
1 tsk. Oregano
1 tsk. Paprika
1 fed Hvidløg
1 Lille hakket løg
2 spsk. Revet ost
Salt og peber
Olie eller margarine
Rasp/Mel

Sauce:
2 ds. Flåede tomater
3 tsk. Tomatpure
½ Aubergine
1 Lille løg
1 spsk. Olie
½ tsk. Sukker
Saft fra ½ citron
Salt og peber
500 g. Pastaskruer

Fremgangsmåde:
1.
Alle ingredienserne røres godt sammen og farsen formes til karbonader, der vendes i rasp eller mel.
2.
Karbonaderne steges i olie el. margarine i ca. 10 min.
3.
Imens hak auberginer og løg i små tern, sauter i olie og tilsæt tomatpure, flåede tomater, 1 dl vand og sukker, lad det småsimre i 10 minutter.

Serveres med pastaskruer, tomatsauce og grøn salat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar