8. januar 2011

Ferskensuppe

Ingredienser:

2 Løg
2 fed Hvidløg
50 g. Smør
3 spsk. Karry
2 tsk. Knust chili
1 ds. Flåede tomater
5 dl. Bouillon (grøntsags eller høns)
1/4 l. Piskefløde
1 stor ds. Ferskner
200 g. Rejer (Evt. kyllingefilet)
Salt

Fremgangsmåde:
1.
Pil og hak løgene.
2.
Smelt smørret og svits karry og chili heri.
3.
Tilsæt løg og hvidløg, det må ikke brune.
4.
Tilsæt tomater, bouillon og fløde og lad det simrer 15 min.
5.
Tilsæt ferskner i tern sammen med lagen og til sidst rejer (Evt. stegte kyllingestykker).
6.
Smag til med salt

Serveres med brød og evt. lidt ris.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar