8. januar 2011

Chili-pasta

Ingredienser:

2 spsk. Olie
200 g Løg (Pillet vægt)
500 g Hakket oksekød
1 ds. Fl. tomater
70 g Tomatpure
1 Grøn peberfrugt
1 Spsk. Chili mild (stødt)
Salt
Peber
Evt. spidskommen og koriander
400 g Pastaskruer
1 ds. Chili-bønner
125 g Revet ost
Evt. flere grøntsager (f.eks. 3 gulerødder og 3 små rødbeder)

Fremgangsmåde:
1.
Varm olien i en gryde, tilsæt det hakkede løg og steg indtil det bliver blødt. Kom kødet (og evt. flere grøntsager) i, brun det godt, tilsæt tomater m/væde, tomatpuré, grøn peber i tern, chili, salt og peber. Lad det simre i 15 minutter. Sovsen krydres efter smag.
2.
I mellemtiden koges pastaskruerne i kogende, saltet vand. Hæld vandet fra.
3.
Kom bønnerne i chiligryden og vend til sidst pastaskruerne i.
4.
Kom i et ildfast fad og spred den revne ost over. Bag i forvarmet ovn ved 180 grader C i 30 minutter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar