8. januar 2011

Indisk kylling

Ingredienser:

400 g kyllingefilet eller andet kyllingekød uden ben i mundrette stykker
3 fed Finthakket hvidløg
1 Stykke skrællet ingefær på størrelse med en valnød
1 Frisk chili (evt. stødt chili)
1 Løg (groft hakket)
2-3 Gulerødder i tynde stave
1 Rød peber i tynde stave
1 tsk. Karrypasta (evt. 1 spsk. stødt karry)
4 Tomater, flåede og hakkede (evt. 1 ds. flåede tomater)
1 tsk. Stødt koriander
Reven skal og saft af ½ citron
2 Laurbærblade
Salt
Peber
½ ds. Kokosmælk
1-2 spsk. Fiskeolie
Evt. 1 banan skåret i små tern

Fremgangsmåde:
1.
Hæld olie i wokken og varm den op. Slyng olien rundt, så siderne af wokken bliver smurt.
2.
Kom ingefær, hvidløg og chili i og svits det et øjeblik.
3.
Kom kyllingestykker, gulerødder og rød peber i og brun det lidt.
4.
Kom grofthakket løg og karrypasta i og rør rundt.
5.
Kom hakkede tomater, citronsaft og reven citronskal, koriander, laurbærblade, bananer, salt og lidt peber i. Lad det koge nogle minutter til tomatsaucen er blevet lidt tyk.
6.
Kom så kokosmælk og fiskeolie i og lad det hele koge uden låg 15-20 minutter - eller til kyllingestykkerne er møre og saucen blevet lidt tykkere.

Serveres med ris og evt. lidt persille

Ingen kommentarer:

Send en kommentar